Τρόποι Αποστολής & Παραγγελίες

Μάθε περισσότερα σχετικά με τις αποστολές, τις παραγγελίες, και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.


Παραγγελία

Πριν από την παραγγελία, σου προτείνουμε να διαβάσεις τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου που διέπουν Το Φίλεμα.

Κάθε παραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής (2) δύο τρόπους:
1. Με την εγγραφή σου ως χρήστης-μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η οποία σου εξασφαλίζει πλεονεκτήματα όπως το ιστορικό παραγγελιών, τα αγαπημένα προϊόντα κ.α. ή
2. Με την αγορά ως επισκέπτης, όπου δε χρειάζεται να κάνεις εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν απολαμβάνεις και τα προνόμια των εγγεγραμμένων χρηστών.
Και στις (2) δύο περιπτώσεις, κάθε παραγγελία ακολουθείται πάντα από email για την επιβεβαίωσή της.

Έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι για την πορεία της παραγγελίας σου μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (email) ή/και τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες γίνονται δεκτές όλο το 24ωρο και εκτελούνται εντός (2) δύο εργάσιμων ημερών. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής, και αργιών.

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές μας γίνονται με την εταιρεία ACS.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση του δέματος στη μεταφορική εταιρεία, εκτός και αν η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη.

Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) Το Φίλεμα δε φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου και γίνεται γνωστό κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Πιο συγκεκριμένα, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής:

Μικτό ΒάροςΚόστος Μεταφορικών
0 - 2 kg2,50€
2 - 3 kg3,50€
3 - 4 kg4,50€
4+ kg5,50€

Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2€.

Παρακαλούμε να βεβαιωθείς ότι η διεύθυνση αποστολής που καταχωρείται είναι απόλυτα σωστή και ότι θα βρίσκεται κάποιος στη διεύθυνση αυτή για να παραλάβει το δέμα. Σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης αποστολής, με ευθύνη του πελάτη, ο πελάτης αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής του δέματος, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 2€. Σε περίπτωση λάθους, και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, επικοινώνησε απευθείας μαζί μας αποκλειστικά και μόνο μέσω αποστολής email.


Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών, αποκλειστικά και μόνο μέσω αποστολής email.


Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Η εταιρεία επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους και για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί ή να εκτελεστεί μερικώς.