Λίγα πράγματα για το Φίλεμα

Μάθε περισσότερα για εμάς, την εταιρεία, και την αποστολή μας

Φανταζόμαστε ότι και εσύ, όπως και εμείς, έχεις μία ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό, ειδικά όταν είναι πραγματικά νόστιμο…

Βλέπεις, έχουμε την τύχη να ζούμε σε μία χώρα γεμάτη με εκπληκτικές γεύσεις και πεντανόστιμες συνταγές. Ταυτόχρονα, μας προσφέρει μία αφθονία σε αγνά και φυσικά προϊόντα που είναι κρίμα να τα αφήνουμε ανεκμετάλλευτα. Γιατί λοιπόν να καταναλώνουμε τροφές που δεν ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις και είναι συχνά επεξεργασμένες;

Αυτό ακριβώς, το να φέρουμε πεντανόστιμα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα στο τραπέζι σου, φτιαγμένα με αγνά και υγιεινά υλικά, είναι η αποστολή μας εδώ στο Φίλεμα.

Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να εντοπίσεις αυτά τα υπέροχα προϊόντα, καθώς το έχουμε φροντίσει εμείς για σένα!

Μάλιστα, έχουμε κάνει επιλογές που εμείς οι ίδιοι καταναλώνουμε συνεχώς στα σπίτια μας (Παξιμάδια Χαρουπιού, τα αγαπημένα μας), και που προτείναμε συνεχώς σε φίλους και συγγενείς, πολύ πριν αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε Το Φίλεμα.

Ψάχνουμε και επιλέγουμε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις (με μία έμφαση στην Κρήτη, το παραδεχόμαστε), εντοπίζοντας πάντα τις νοστιμότερες συνταγές, που χρησιμοποιούν τα πιο αγνά υλικά.

Και το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά τα προϊόντα τα φέρνουμε στην πόρτα σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να μεταμορφώσεις τη διατροφή σου εύκολα και γρήγορα, τόσο από άποψη γεύσης, όσο και υγείας.


Το Φίλεμα & η αποστολή μας

Με εμπειρία χρόνων το Φίλεμα σου φέρνει εκλεκτά υλικά για να δημιουργήσεις τα πιο νόστιμα και υγιεινά γεύματα.

Μαζί μας μπορείς να ανακαλύψεις νέες γεύσεις χρησιμοποιώντας ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα όπως ακριβώς έκαναν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.

Η φιλοσοφία μας είναι η ποιότητα, οι καλές τιμές, και η προσωπική εξυπηρέτηση. Σκοπός και στόχος μας είναι η στήριξη των μικρών Ελλήνων παραγωγών, συγκεντρώνοντας τα εκλεκτότερα ελληνικά προϊόντα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από παξιμάδια, ζυμαρικά, και όσπρια. Μπορείς να βρεις όλων των ειδών τα παξιμάδια από παραδοσιακούς φούρνους της Κρήτης, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Επίσης, θα βρεις αγνά και πάντα ελληνικά όσπρια, διαλεγμένα για την ποιότητα, το άρωμα, και τη γεύση τους από επιλεγμένους συνεταιρισμούς, πάντα με σεβασμό στον Έλληνα αγρότη.

Τα ζυμαρικά είναι χειροποίητα και βασισμένα σε αρχαίες παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη.

Τέλος, με την επίσκεψή σου στο φυσικό μας κατάστημα μπορείς να βρεις μεταξύ άλλων προϊόντα ψυγείου όπως γραβιέρες, βαρελίσιες φέτες, και εκλεκτά τυροκομικά από όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερα αλλαντικά τα οποία είναι αυθεντικά και ξεφεύγουν από τα γνωστά βιομηχανοποιημένα, καθώς προέρχονται από μικρές οικογενειακές αλλαντοποιίες από όλη την Ελλάδα, αλλά και προϊόντα κατάψυξης όπως ηπειρώτικες πίτες, καλτσούνια κ.α., τα οποία δεν μπορούμε (ακόμα!) να διαθέσουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προς εσένα.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείς να μας στείλεις email στο contact@tofilema.gr

Σε ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σου!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Φιλέματος