Λίγα πράγματα για το Φίλεμα

Μάθε περισσότερα για εμάς, την εταιρεία, και την αποστολή μας

Φανταζόμαστε ότι και εσύ, όπως και εμείς, έχεις μία ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό, ειδικά όταν είναι πραγματικά νόστιμο…

Βλέπεις, έχουμε την τύχη να ζούμε σε μία χώρα γεμάτη με εκπληκτικές γεύσεις και πεντανόστιμες συνταγές. Ταυτόχρονα, μας προσφέρει μία αφθονία σε αγνά και φυσικά προϊόντα που είναι κρίμα να τα αφήνουμε ανεκμετάλλευτα. Γιατί λοιπόν να καταναλώνουμε τροφές που δεν ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις και είναι συχνά επεξεργασμένες;

Αυτό ακριβώς, το να φέρουμε πεντανόστιμα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα στο τραπέζι σου, φτιαγμένα με αγνά και υγιεινά υλικά, είναι η αποστολή μας εδώ στο Φίλεμα.

Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να εντοπίσεις αυτά τα υπέροχα προϊόντα, καθώς το έχουμε φροντίσει εμείς για σένα!

Μάλιστα, έχουμε κάνει επιλογές που εμείς οι ίδιοι καταναλώνουμε συνεχώς στα σπίτια μας (Παξιμάδια Χαρουπιού, τα αγαπημένα μας), και που προτείναμε συνεχώς σε φίλους και συγγενείς, πολύ πριν αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε Το Φίλεμα.

Ψάχνουμε και επιλέγουμε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις (με μία έμφαση στην Κρήτη, το παραδεχόμαστε), εντοπίζοντας πάντα τις νοστιμότερες συνταγές, που χρησιμοποιούν τα πιο αγνά υλικά.

Και το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά τα προϊόντα τα φέρνουμε στην πόρτα σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να μεταμορφώσεις τη διατροφή σου εύκολα και γρήγορα, τόσο από άποψη γεύσης, όσο και υγείας.


Ποιοι είμαστε

Είμαστε τρία νέα παιδιά (τα 2 από την Κρήτη - δεν είναι τυχαίο), με μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη για την υγιεινή διατροφή και τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Όπως όλοι μας, απολαμβάνουμε πολύ το καλό φαγητό - και το απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο όταν ξέρουμε ότι αυτά που τρώμε είναι αγνά και υγιεινά.

Έχουμε ξεκινήσει από διαφορετικά αντικείμενα, και έχουμε συνδυάσει τις ικανότητες και δεξιότητες μας για να δημιουργήσουμε το μαγαζί αυτό από το μηδέν.

Φτιάξαμε μόνοι μας την ιστοσελίδα, το λογότυπο, τις περιγραφές των προϊόντων, και κάθε μία μικρή λεπτομέρεια που βλέπεις εδώ.

Και μάλιστα, για να το καταφέρουμε αυτό, αποκτήσαμε και δεξιότητες που δεν είχαμε…

Γίναμε φωτογράφοι, λογιστές, μηχανικοί, και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, προκειμένου να μπορέσουμε να προσφέρουμε το μεράκι και την αγάπη μας στο Φίλεμα.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι για εμάς και πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουμε, τόσο το μαγαζί όσο και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Εξίσου σημαντικό για εμάς είναι και το να σου προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρία, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σου λύσουμε τυχόν απορίες ή για να συζητήσουμε ό,τι θέλεις να μοιραστείς μαζί μας.

Μέσα από εσένα γινόμαστε και εμείς καλύτεροι!

Λοιπόν, δεν σε κρατάμε άλλο. Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις και εσύ τα προϊόντα μας, για τα οποία σου έχουμε ήδη πει τόσα πολλά. Πάτησε εδώ για να δεις τώρα τον κατάλογό μας.

Ααα, και πριν φύγεις, φρόντισε να γραφτείς στη λίστα μας, για να λαμβάνεις πρώτος/η εκπτωτικούς κωδικούς, δώρα, και πολλές ακόμη εκπλήξεις! Σου εγγυόμαστε ότι αξίζει να γραφτείς, και σου υποσχόμαστε ότι αντιμετωπίζουμε το email που μας δίνεις με την ίδια εμπιστοσύνη που μας δείχνεις και εσύ.

Σε ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σου!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Φιλέματος

To Filema Logo