6.40€
Αν είσαι λάτρης της αγκινάρας, δε γίνεται να μην τη δοκιμάσεις και σε αυτή τη μορφή! Είναι ένα εξαιρετικό και πολύ ιδιαίτερο ορεκτικό, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και με το παραπάνω.
Εξαντλημένο
Αν είσαι λάτρης της αγκινάρας, δε γίνεται να μην τη δοκιμάσεις και σε αυτή τη μορφή! Ένα προϊόν με τόσες ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό, μπορεί να πάρει μία πιο ιδιαίτερη μορφή και να αλλάξει τον τρόπο που το απολαμβάνεις μια για πάντα.
Πρόκειται για μια εξαιρετική συνταγή που χρησιμοποιεί μια μικρή οικοτεχνία στο Ρέθυμνο, κατά την οποία, φρέσκια αγκινάρα πολτοποιείται και αναμειγνύεται με αγνό παρθένο ελαιόλαδο, ξίδι και κρασί, με αυτό το απίστευτα νόστιμο, αλοιφώδες αποτέλεσμα. Η ποιότητα των υλικών και η απουσία των συντηρητικών είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα.
Είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό και πολύ ιδιαίτερο ορεκτικό, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και με το παραπάνω. Το προτείνουμε αλειμμένο σε φρυγανισμένο ψωμί, ενώ ταιριάζει τέλεια και με τα παξιμαδάκια μας σαν finger food. Κάτι όμως εξίσου ιδιαίτερο, είναι και σαν συνοδευτικό, τύπου σως, με κρεατικά.
Λοιπόν τι περιμένεις; Ακόμα να το δοκιμάσεις;
Σημείωση: Λόγω έλλειψης συντηρητικών, μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, θα πρέπει να διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 5 μέρες.
Μικτό Βάρος | 340 g |
---|---|
Καθαρό Βάρος | 200 g |