2.40€
Αν είσαι λάτρης της ελιάς, δεν γίνεται να μην αγαπήσεις τις πάστες ελιάς Kakoulaki. Με το που ανοίξεις το βάζο με την πάστα, θα μυρίσεις το ξεχωριστό άρωμα της ελιάς καθώς και του θυμαριού που τη συνοδεύει. Είναι σαν να γεύεσαι κατευθείαν την ελιά, απλά σε άλλη μορφή.
Εξαντλημένο
Νομίζω δεν υπάρχει ελληνικό σπίτι που να μην έχει δοκιμάσει τις ελιές. Εξάλλου η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η Αθήνα λέγεται ότι είναι το μέρος από όπου ξεκίνησε το ταξίδι του αυτός ο ιδιαίτερος καρπός.
Αν λοιπόν είσαι λάτρης της ελιάς, δεν γίνεται να μην αγαπήσεις τις πάστες ελιάς Kakoulaki. Με το που ανοίξεις το βάζο με την πάστα, θα μυρίσεις το ξεχωριστό άρωμα της ελιάς καθώς και του θυμαριού που τη συνοδεύει. Είναι σαν να γεύεσαι κατευθείαν την ελιά, απλά σε άλλη μορφή.
Οι πάστες Kakoulaki είναι φτιαγμένες από την Κυριακή Κακουλάκη στις Μοίρες Ηρακλείου. Φτιάχνονται αποκλειστικά από πάστα ελιάς, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σκόρδο και θυμάρι και δεν περιλαμβάνουν καθόλου συντηρητικά. Τι καλύτερο άλλωστε για να τις συντηρήσεις από το ίδιο το ελαιόλαδο!
Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να απολαύσεις τις πάστες ελιάς. Ο αγαπημένος μας εδώ στο Φίλεμα είναι με τις δικές μας Σταρομπουκιές ή με κριτσίνια. Ομολογούμε ότι μερικές φορές τις τρώμε και με το κουτάλι. Αν βρεις κανέναν ακόμη ωραίο τρόπο να τις απολαύσουμε περιμένουμε το μήνυμά σου, μην τις χαίρεσαι μόνος σου!
Μικτό Βάρος | 240 g |
---|---|
Καθαρό Βάρος | 100 g |
Ανά | 100g |
---|---|
Ενέργεια | 1162kJ / 278kCal |
Πρωτεΐνη | 1.7g |
Λιπαρά | 29.5g |
Κορεσμένα | 2.6g |
Μονοακόρεστα | 15.4g |
Πολυακόρεστα | 0.9g |
Υδατάνθρακες | 1.4g |
Σάκχαρα | 0.5g |
Ίνες | 5.9g |
Αλάτι | 3.4g |