3.30€
Το Κριθαράκι Χατζή αποτελεί μία κλασική συνταγή ενός κρίθινου παξιμαδιού, με την προσθήκη λαδιού, το οποίο κάνει το παξιμάδι πιο μαλακό, αφράτο, και θρεπτικό – ιδανικό για να το απολαύσουν μικροί και μεγάλοι σε διάφορους συνδυασμούς.
Εκεί που δεν μπορούσες να φανταστείς το κρητικό κρίθινο παξιμάδι να γίνεται καλύτερο, εμφανίζεται μπροστά σου μία συνταγή στην οποία δεν μπορείς με τίποτα να αντισταθείς – στην περίπτωσή μας, το Κριθαράκι Χατζή.
Πρόκειται για την κλασική συνταγή ενός κρίθινου παξιμαδιού, με την προσθήκη λαδιού, το οποίο κάνει το παξιμάδι πιο μαλακό, αφράτο, και θρεπτικό – ιδανικό για να το απολαύσουν μικροί και μεγάλοι σε διάφορους συνδυασμούς.
Αποτελεί μία φανταστική επιλογή για να φαγωθεί σκέτο, αλλά και σε συνδυασμό με τυριά όπως γραβιέρα – ένα από τα προσωπικά μας αγαπημένα. Συχνά θα το βρεις να τρώγεται και σε συνδυασμό με ελιές – εκτός αν προτιμάς κάτι λίγο πιο σκληρό και παραδοσιακό, όπως το Κρίθινο παξιμάδι μας.
Ταιριάζει επίσης και με διάφορες “αλοιφές”, που θα έλεγαν και οι φίλοι μας από τη Θεσσαλονίκη, όπως πάστα ελιάς, τυροκαυτερή, ρώσικη, και άλλες.
Και όλα αυτά διατηρώντας την αυθεντικότητα και την ποιότητά του, καθώς παράγεται σε ένα μικρό παραδοσιακό φούρνο στην Κρήτη, με συνταγή η οποία έχει βελτιωθεί και εξελιχθεί από γενιά σε γενιά.
Μικτό Βάρος | 410 g |
---|---|
Καθαρό Βάρος | 400 g |
Ανά | 100g |
---|---|
Ενέργεια | 1656kJ / 394kCal |
Πρωτεΐνη | 13g |
Λιπαρά | 8.6g |
Κορεσμένα | 1.9g |
Υδατάνθρακες | 59g |
Σάκχαρα | 3.2g |
Ίνες | 1.5g |
Αλάτι | 1.4g |