Πολιτική Απορρήτου

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα tofilema.gr διατηρούμε με σεβασμό και απόλυτη ασφάλεια τα προσωπικά σου στοιχεία.

Σαν επισκέπτης μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα tofilema.gr, χωρίς να δώσεις οποιαδήποτε προσωπική σου πληροφορία.

Στην περίπτωση που θα ήθελες να εγγραφείς σαν μέλος στο κατάστημά μας και να προχωρήσεις σε δημιουργία ενός λογαριασμού, προκειμένου να ενεργοποιηθούν αυτόματα οι αντίστοιχες υπηρεσίες μέλους του site (εμπορικές συναλλαγές, παρακολούθηση παραγγελιών, διαγωνισμοί, newsletters κλπ.), θα σου ζητήσουμε το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική σου διεύθυνση (e-mail), καθώς και ένα όνομα χρήστη (username) μαζί με κωδικό εισόδου (password), που θα χρησιμοποιείς για να συνδέεσαι κάθε φορά με τον λογαριασμό σου.

Επιπλέον προσωπικά δεδομένα θα σου ζητηθούν σε περίπτωση που επιθυμείς να υποβάλλεις μια παραγγελία ή απλά να ενημερωθείς για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, προκειμένου να διευκολυνθεί η επικοινωνία της εταιρείας μαζί σου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση μιας αγοράς από το tofilema.gr, είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σου, κάποιων πληροφοριών/προσωπικών σου στοιχείων για τη διαδικασία της ηλεκτρονικής συνδιαλλαγής.

Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία θα σου ζητηθούν μόνο κατά την πρώτη σου αγορά, κατά την οποία και κατά πάσα πιθανότητα εγγράφεσαι σαν μέλος του tofilema.gr. Κατά τις επόμενες αγορές θα σου ζητηθεί απλά να επιβεβαιώσεις κάποιες από τις παραπάνω πληροφορίες που αφορούν τη διαδικασία παράδοσης των προϊόντων. Όταν κάνεις μια παραγγελία και προκειμένου αυτή να εκτελεστεί και να σου παραδοθεί επιτυχώς, θα σου ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σου, τη διεύθυνση κατοικίας σου και τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα που επιθυμείς (εάν διαφέρει από την πρώτη), τον αριθμό του σταθερού σου τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλεις, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου), την ηλεκτρονική σου διεύθυνση (e-mail) κλπ.

Αν επιλέξεις πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία της στα ανάλογα πεδία.

Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση να σου ζητηθεί η ενεργοποίηση των cookies.

Ζητάμε μόνο τόσες πληροφορίες όσες μας χρειάζονται, προκειμένου να απολαύσεις συνεπή παράδοση των προϊόντων που παρήγγειλες, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σου, και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σου.


Προστασία και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997)

Η εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα στοιχεία αυτά για ιδίον όφελος και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σου χρήση αυτών, για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους.

Το tofilema.gr ρητά δηλώνει ότι με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει μέρος ή το σύνολο των προσωπικών στοιχείων και των πληροφοριών που μας εμπιστεύεσαι (άρθρο 11 ν. 2472/1997).

Το tofilema.gr δεσμεύεται από τον νόμο και είναι υποχρεωμένο να τηρεί με ασφάλεια καθώς και να φροντίζει για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κάθε πελάτη και εγγεγραμμένου μέλους που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ή επεξεργαστούν τα προσωπικά σου δεδομένα από τρίτο πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, για ανεπιθύμητη επικοινωνία ή για να σου αποσταλεί διαφημιστικό υλικό το οποίο δεν έχεις ζητήσει. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σου δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σου. Ακόμα και αν το να μοιραστούμε κάποια στοιχεία σου με κάποιον τρίτο μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τις αγορές σου, θα γίνει μόνο μετά από δική σου έγκριση.

Όλες οι πληροφορίες κάθε παραγγελίας και τα προσωπικά στοιχεία κάθε μέλους του tofilema.gr είναι εμπιστευτικά και κωδικοποιημένα, ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κανέναν άλλον, εκτός από το tofilema.gr.