Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε να διαβάσεις προσεκτικά τους Όρους Χρήσης πριν πλοηγηθείς ή χρησιμοποιήσεις αυτό το διαδικτυακό χώρο. Περιέχονται πολύ σημαντικές πληροφορίες για δικαιώματα και υποχρεώσεις σου. Mε την παραγγελία των προϊόντων δέχεσαι ως πελάτης όλους αυτούς τους όρους. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να τροποποιούμε το περιεχόμενο των όρων χρήσης και είναι δική σου ευθύνη να ελέγχεις για τυχόν αλλαγές.

Παραγγελίες

Βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε παραγγελίας είναι να είσαι άνω των 18 ετών.

Η σύμβαση αγοράς είναι δεσμευτική μόνον αφού η ομάδα του Φιλέματος σας ειδοποιήσει ότι δέχτηκε την παραγγελία. Η επιβεβαίωση εισόδου της παραγγελίας δε συνεπάγεται αυτόματα και αποδοχή της παραγγελίας.

Προϊόντα & Διαθεσιμότητα

Σκοπός του Φιλέματος είναι να παρέχει στον πελάτη όσο το δυνατόν πιο φρέσκα προϊόντα, γι’ αυτό το λόγο φροντίζουμε να κάνουμε συχνές παραλαβές. Οι περιπτώσεις έλλειψης κάποιου προϊόντος θα είναι ελάχιστες και αυτές λόγω ανωτέρας βίας όπως π.χ. κάποιας απεργίας, απαγορευτικού (πολλά από τα προϊόντα μας έρχονται σε μας από νησιά), ή περίπτωσης εποχιακού προϊόντος. Το Φίλεμα δεν μπορεί να παράσχει εγγύηση για τη διαθεσιμότητα εμπορευμάτων των προμηθευτών του, αλλά εγγυάται για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών για τη μη διαθεσιμότητά τους.

Η εταιρεία μας προσπαθεί να έχει συνεχώς ενημερωμένη τη διαθεσιμότητα των προϊόντων της. Σε περίπτωση όμως που προκύψει κάποια απώλεια για την οποία δεν ήσουν ενημερωμένος κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για να μας ενημερώσεις αν επιθυμείς τη διαγραφή του προϊόντος από την παραγγελία σου ή αν επιθυμείς να αναβάλλουμε την παράδοσή της έως ότου παραλάβουμε το προϊόν.

Τιμές

Στις τιμές μας περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα έχουν υπολογιστεί αυτόματα και τα μεταφορικά ανάλογα με το βάρος των προϊόντων που έχεις συμπεριλάβει στο δέμα σου.

Θα θέλαμε να σου γνωστοποιήσουμε ότι διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προηγούμενη ή μετέπειτα ενημέρωση. Ανεξαρτήτως της διακύμανσης των τιμών, ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε κατά το χρόνο παραλαβής του εμπορεύματος, το τίμημα το οποίο είχε συμφωνηθεί κατά το χρόνο οριστικοποίησης της παραγγελίας.

Τρόποι Πληρωμής

Όπως μπορείτε να δείτε και πιο αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα, το Φίλεμα δέχεται πληρωμές με τους ακόλουθους τρόπους:

• Με αντικαταβολή, με επιπλέον κόστος 2 ευρώ
• Με τραπεζική κατάθεση σε όποια από τις ακόλουθες τράπεζες επιθυμείς (Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Viva)
• Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

• Με Paypal

Αποστολή Παραγγελίας & Επιστροφές

Η παραγγελία θα φτάσει σε εσένα μέσα σε 2-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι και το πόσο δυσπρόσιτη είναι. Παρακαλούμε να βεβαιωθείς ότι τα στοιχεία που μας δίνεις για την παραλαβή του δέματος είναι ορθά.

Το Φίλεμα εγγυάται ότι τα προϊόντα φεύγουν από το κατάστημα σε άριστη κατάσταση και ότι φροντίζει με όποιο τρόπο υπάρχει να φτάσουν χωρίς κανένα πρόβλημα σε εσένα. Αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούμε να μας ενημερώσεις άμεσα έτσι ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε σε ποιο στάδιο της διαδικασίας έγινε το λάθος και να φροντίσουμε για τη μη επανάληψη του.

Επιστροφές ΔΕΝ δεχόμαστε όμως θα φροντίσουμε να επανορθώσουμε ανάλογα, σε όποιο θέμα παρουσιαστεί.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Με την ολοκλήρωση κάποιας παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποδέχεσαι την καταγραφή και αποθήκευση των προσωπικών σου στοιχείων από εμάς. Σου εγγυόμαστε ότι τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο από εμάς και δεν μεταφέρονται σε τρίτους πέραν της διεύθυνσης και του τηλεφώνου σου που δίνονται στη μεταφορική εταιρεία έτσι ώστε να διεκπεραιωθεί η παραγγελία σου. Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου είναι γνωστή μόνο σε εμάς και χρησιμοποιείται για την ενημέρωσή σου ως προς την εξέλιξη της παραγγελίας σου, αλλά και για την αποστολή πληροφοριών που θεωρούμε ότι σε ενδιαφέρουν (προσφορές, νέα προϊόντα, άρθρα κτλ.) και μπορείς ανά πάσα στιγμή να ζητήσεις τη διακοπή τους.

Προβλήματα ή Απορίες

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί ή για οποιαδήποτε απορία κάλεσέ μας στο 695 599 0819 με βάση το ωράριο λειτουργίας του καταστήματoς μας ή στείλε μας ένα email 24 ώρες το 24ωρο και με μεγάλη μας χαρά θα σε ακούσουμε και θα λύσουμε το όποιο ζήτημα. Μη διστάσεις, ο λόγος σου είναι σημαντικός για εμάς.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Φιλέματος